Call us Reservation Route
De Pijp, Amsterdam Reserveer een plek

's werelds beste bieren op tap

Ben jij avontuurlijk ingesteld en altijd op zoek naar een nieuwe smaakervaring? Met 30 bieren op de tap afkomstig van over de hele wereld, beloven we je dat je bij ons nooit uitgeproefd raakt. Onze bier line-up is elke week anders. Het enige constante is de unieke samenstelling van onze bierkaart.

Read more

Bier is bier. Maar achter elk bier zit een uniek verhaal. Als je bij ons een biertje komt drinken, ga je met een rijk scala aan nieuwe verhalen naar huis. Waar zou het bier ‘Oh! Buurman wat doet u nu?’, vandaan komen? Of de Tiramisu Sweet Stout? Tja, ‘Joost mag het weten’ – ook die is op de kaart te vinden. Ons barpersoneel weet van ieder bier het unieke verhaal aan je te vertellen. Eén ding hebben onze bieren altijd met elkaar gemeen: ze zijn ambachtelijk gebrouwen.

Onze specialiteit: Craft Bier

Geen massaproductie maar ambacht: welkom in het walhalla van craft bier! Onze bieren komen niet van grote massa brouwerijen. Wij supporten de kleine brouwers en kunnen zo garanderen dat wij de smaken hebben die je nog nooit eerder hebt geproefd. Doorgaans hebben we zo’n 6 tot 8 Nederlandse bieren op de tap. De andere bieren komen uit het buitenland en selecteren we zorgvuldig. Griekenland, Amerika, Litouwen, onze bieren hebben een grote variatie. Niet alleen in afkomst, maar vooral ook in smaak.

Bier in de mix!

Heb je al eens een beertail, hoptail of een kopstootje geprobeerd? Wij zijn dol op nieuwe smaken en laten je deze graag proeven. Bier is namelijk perfect te mixen.

Huisgemaakte ‘Beertails’

Nieuwe bieren met uiteenlopende smaakprofielen zijn in opkomst. Juist door die veelzijdigheid, zijn ze uitermate interessant om cocktails mee te maken. Door bier te mixen met sterke drank, wijn, siropen of cider, kunnen we de meest verrassende smaken beertails aan je voorschotelen.

Hoptails

Cocktails met bier als ingrediënt: met de explosie van craft bier zijn ook cocktailshakers volop aan het experimenteren. Op zoek naar nieuwe, unieke smaakcombinaties. Ook bij ons vind je de hoptail op de kaart. Van klassieke cocktails zoals de Blood & Sand wat gemixt wordt met kriekbier tot prijswinnende unieke creaties. Heerlijk met huisgemaakt malt siroop, amaro, lavendel bitters en pils.

Kopstoot 2.0

Het is een Amsterdamse traditie: een biertje drinken met daarnaast een glaasje jonge jenever. Wil je een exclusieve combi proberen? Naast onze speciale bieren, hebben wij ook een uitgebreid assortiment van 15-20 jenevers. Met de vele smaken die we hebben, kunnen we de lekkerste combi’s maken die weer nieuwe smaken naar voren brengen: de kopstoot 2.0. Vraag de barman naar de perfecte combinaties.

Ontdek onze Food Pairings

Dat wijn bij eten past weet iedereen. Maar welk soort bier je bij een bepaald gerecht drinkt is een stuk minder algemeen bekend. Zonde! Want de combinatie van eten en een biertje is smaakbepalend. Denk aan witbier bij vis of een donker Belgische trappisten bier bij gegrild vlees. Wist je dat ook bij snacks er altijd een perfecte combi te maken is? Bier en kaas gaan fantastisch samen. Drink je graag een double India Pale Ale (IPA)? Laat je verrassen en probeer deze dan in combinatie met een stukje blauwschimmelkaas.

Proeverijen

Wil je meer weten over de verschillen in bier? Boek dan een proeverij! We nemen je mee op wereldreis in het brede assortiment van bierstijlen. We leggen uit hoe bier wordt gemaakt en waarom er zo veel verschillende kleuren, geuren en smaken zijn. Onze eigen bier-experts hebben een grote kennis van bier en vertellen graag alle geheimen en leuke weetjes over de merken. Want waarom heet een IPA nou IPA en een Porter, Porter? Een proeverij kan ook in combinatie met food pairings.

Bekijk de bierkaart via de app

Heb je inmiddels al trek gekregen in een biertje? Via de bierapp Untappd kun je direct checken welke bieren er op dit moment bij ons op de kaart staan. Zo ben je er als eerste bij als er nieuwe smaken op de kaart staan.

Helst logo

Comfort Food is rustgevend en hartverwarmend, het is eten waar je blij mee bent. Om jezelf te troosten of om met familie en vrienden mee te doen. Denk aan Oma’s kippensoep! Bovendien is troostvoedsel vaak gemakkelijk en snel klaar te maken.