Call us Reservation Route
De Pijp, Amsterdam Reserveer een plek

De werelds beste bieren op tap

Helst is hét craft bier walhalla van De Pijp.
Vanuit de passie voor bier, speurt Helst de wereld af. Iedere dag wordt er gezocht naar de nieuwste, populairste ambachtelijke bieren en de meest gewaardeerde klassieke bieren. Helst gastropub is de place-to-be als je avontuurlijk bent ingesteld en nieuwe smaken wil ontdekken.

Helst bierfilosofie

Als er een unieke, nieuwe smaak wordt gevonden, zetten we bij Helst alles op alles. We zorgen dat het transport perfect verloopt en het bier op de juiste temperatuur blijft. We serveren het bier zoals de brouwer het voor ogen heeft: vers en smaakvol. Ambachtelijk bier is ons belangrijkste product. We vinden dat we daar heel zorgvuldig mee om moeten gaan. En daarom behandelen we bier alsof het ons eigen kroost is.

Met 30 bieren op de tap, heeft Helst altijd een geweldige selectie te bieden. Via onze digitale menu’s van DigitalPour en Untappd, kun je precies volgen welke bieren er op de tap zijn. En ook welke bieren er aan zitten te komen. Met de live Untappd-feed kun je zelfs zien wie wat drinkt. Hoe tof is dat!

Craft Bier en beyond

Onze filosofie zit diep in ons assortiment geworteld. Want natuurlijk is craft bier niet het enige dat je bij ons kunt krijgen. Zo hebben we een breed assortiment sterke dranken, allemaal afkomstig uit Nederland. Ook onze sterk dranken ondergaan de Helst-keuring voor ze op de kaart verschijnen. Uiteraard is het typische Nederlandse jenever goed vertegenwoordigd. Daarnaast hebben we een groot aanbod van gin, rum, brandewijn, wodka en whiskey op de kaart.

 

Comfort Foods

Naast vele dranken, serveren we heerlijke hapjes. Oftewel ‘comfort foods’. Onder comfort food verstaan we heerlijke maaltijden of snacks die je op elk moment van de dag kunt eten. Of je nou wilt lunchen, brunchen, dineren of snacken tussendoor, onze chefkoks staan altijd klaar om je te verrassen met seizoensproducten en gerechten om je vingers bij af te likken.

Bierbaum

Wil je de Helst filosofie mee naar huis nemen? Dat kan! In onze winkel ‘Bierbaum’ kun je talloze bieren/ciders/frisdranken op fles krijgen. Gekoeld, en klaar om mee te nemen. Met twee Bierbaum winkels in Amsterdam (West en De Pijp) garanderen we je dat je altijd vindt wat je zoekt.

Helst logo

Comfort Food is rustgevend en hartverwarmend, het is eten waar je blij mee bent. Om jezelf te troosten of om met familie en vrienden mee te doen. Denk aan Oma’s kippensoep! Bovendien is troostvoedsel vaak gemakkelijk en snel klaar te maken.